Chemical And Microbiological Studies On Cheese Ripening

Publication Title Name :Chemical And Microbiological Studies On Cheese Ripening اسم عنوان المنشور
Publication year :Thesis 1990 سنة النشر
Publication Address :Ismail, Ali Mohamed.عنوان المنشور
Main Category :Animal husbandryالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :636 Animal husbandry | Microbiologicalالفئة الرئيسية والفرعية
Vol :This Information still not availableالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :636.2142رقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :Chemical And Microbiological Studies On Cheese Ripening عنوان المقال
Statement of responsibility :By Ali Mohamed Ismail ; Superivsion S.M. Farahat, A.A. El-Neshawy.بيان المسؤولية
Place of publication :Place is unknownمكان النشر
Name of publisher :unknown publisherاسم الناشر
Date of publication :1990 .تاريخ النشر
Publication Extent :84 p. :نطاق النشر
Publication Dimensions :30 cm.أبعاد النشر
Topical term :Microbiological.المصطلح الموضعي
Leader :00000ntm#a2200000uu#4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :10440712الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :20110211134834.0تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :101103s1990####xx- dj##frmbbb#000#0#eng#cعناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :NAمصدر الفهرسة
DDC No :NAرقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)Ismail, Ali Mohamed.مدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :Chemical And Microbiological Studies On Cheese Ripening/عنوان الوعاء
Publication data field :c)1990 .حقل بيانات النشر
physical descripti :a)84 p. : b)illu. ; c)30 cm.حقل الوصف المادى
Topical term :a)Chemical And Microbiological Studies On Cheese Ripening/ c)By Ali Mohamed Ismail ; Superivsion S.M. Farahat, A.A. El-Neshawy.رؤوس الموضوعات
Language Code :a)Eng b)eng. b)are.رمز اللغة
Additional input :لا يوجد معلومات اضافية للمدخل اللأضافيالمدخل الإضافي
Author Name :Ismail, Ali Mohamed.اسم المؤلف
Other data :لا يوجد بيانات اضافيةبيانات أخرى
Research topic :لا يوجد بيانات اضافيةموضوع البحث

 

Featured Article

Related Article

Articles