Studies on the Use of Some Vegetable Oils in Hard Cheese Making

Publication Title Name :Studies on the Use of Some Vegetable Oils in Hard Cheese Making,اسم عنوان المنشور
Publication year :Thesis 1982 سنة النشر
Publication Address :Hefny, Abdel Kader Abdel Azeemعنوان المنشور
Main Category :Miscellaneousالفئة الرئيسية
Main & Sub Category : | Ain Shams University. Faculty of Agriculture. Department of Food Science,الفئة الرئيسية والفرعية
Vol :تصفح الوعاءالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :DDC No not availableرقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :Studies on the Use of Some Vegetable Oils in Hard Cheese Making,عنوان المقال
Statement of responsibility :Abdel Kader Abdel Azeem Hefny.بيان المسؤولية
Place of publication :Cairoمكان النشر
Name of publisher :Ain Shams University. Faculty of Agriculture. Department of Food Science,اسم الناشر
Date of publication :1982 .تاريخ النشر
Publication Extent :321 p.نطاق النشر
Publication Dimensions :NAأبعاد النشر
Topical term : | المصطلح الموضعي
Leader :00000naa#a2200000uu#4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :9653446الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :20080227100721.0تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :NAعناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :a)EG-EULCمصدر الفهرسة
DDC No :b)3/1440/10رقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)Hefny, Abdel Kader Abdel Azeemمدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :a)Studies on the Use of Some Vegetable Oils in Hard Cheese Making, c)Abdel Kader Abdel Azeem Hefny.عنوان الوعاء
Publication data field :a)Cairo : b)Ain Shams University. Faculty of Agriculture. Department of Food Science, c)1982 .حقل بيانات النشر
physical descripti :a)321 p.حقل الوصف المادى
Topical term :غير متوفررؤوس الموضوعات
Language Code :Language is uncertainرمز اللغة
Additional input :لا يوجد معلومات اضافية للمدخل اللأضافيالمدخل الإضافي
Author Name :Hefny, Abdel Kader Abdel Azeemاسم المؤلف
Other data :لا يوجد بيانات اضافيةبيانات أخرى
Research topic :لا يوجد بيانات اضافيةموضوع البحث

 

Featured Article

Related Article

Articles