Food microbiology

Publication Title Name :Food microbiology اسم عنوان المنشور
Publication year :Book 1958 سنة النشر
Publication Address :Frazier, W. C.عنوان المنشور
Main Category :خاليالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :589 خالي | Foodالفئة الرئيسية والفرعية
Vol :This Information still not availableالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :DDC No not availableرقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :Food microbiology/عنوان المقال
Statement of responsibility :W.C.Frazier.بيان المسؤولية
Place of publication :New Yorkمكان النشر
Name of publisher :McGraw-Hill,اسم الناشر
Date of publication :1958 .تاريخ النشر
Publication Extent :472 p.:نطاق النشر
Publication Dimensions :24 cm.أبعاد النشر
Topical term :Not Availableالمصطلح الموضعي
Leader :00905cam 2200301m 45G0رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :9221159الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :20080409213825.0تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :730716s1958 nyua b 000 0 eng dعناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :NAمصدر الفهرسة
DDC No :a)589.958641رقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)Frazier, W. C. q)(William Carroll)مدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :a)Food microbiology/ c)W.C.Frazier.عنوان الوعاء
Publication data field :a)New York : b)McGraw-Hill, c)1958 .حقل بيانات النشر
physical descripti :a)472 p.: b)illus.؛ c)24 cm.حقل الوصف المادى
Topical term :a)Food x)Microbiology.رؤوس الموضوعات
Language Code :Language is uncertainرمز اللغة
Additional input :Food Microbiology. Food Preservation. Microbiology.المدخل الإضافي
Author Name :Frazier, W. C. / (William Carroll)اسم المؤلف
Other data :لا يوجد بيانات اضافيةبيانات أخرى
Research topic :Food / Microbiology.موضوع البحث

 

Featured Article

Articles