The chemistry and technology of food and food products

Publication Title Name :The chemistry and technology of food and food products;اسم عنوان المنشور
Publication year :Book 1951سنة النشر
Publication Address :Jacobs, Morris Boris,عنوان المنشور
Main Category :T التكنولوجياالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :T التكنولوجيا | Foodالفئة الرئيسية والفرعية
Vol :This Information still not availableالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :DDC No not availableرقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :The chemistry and technology of food and food products;عنوان المقال
Statement of responsibility :prepared by a group of specialists.بيان المسؤولية
Place of publication :New York,مكان النشر
Name of publisher :Interscience Publishers,اسم الناشر
Date of publication :1951تاريخ النشر
Publication Extent :3 v. (xxv, 2580 p.)نطاق النشر
Publication Dimensions :26 cm.أبعاد النشر
Topical term :Not Availableالمصطلح الموضعي
Leader :00904cam a22002771 4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :NAالرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :6تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :5عناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :NAمصدر الفهرسة
DDC No :NAرقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)Jacobs, Morris Boris, d)1905- e)ed.مدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :a)The chemistry and technology of food and food products; c)prepared by a group of specialists.عنوان الوعاء
Publication data field :a)New York, b)Interscience Publishers, c)1951حقل بيانات النشر
physical descripti :a)3 v. (xxv, 2580 p.) b)illus. c)26 cm.حقل الوصف المادى
Topical term :a)Food x)Analysis.رؤوس الموضوعات
Language Code :Language is uncertainرمز اللغة
Additional input :Food. المدخل الإضافي
Author Name :Jacobs, Morris Boris, / 1905- -ed.اسم المؤلف
Other data :لا يوجد بيانات اضافيةبيانات أخرى
Research topic :Food / Analysis.موضوع البحث

 

Featured Article

Articles