The chemical analysis of foods and food products

Publication Title Name :The chemical analysis of foods and food products.اسم عنوان المنشور
Publication year :Book 1951سنة النشر
Publication Address :Jacobs, Morris Boris,عنوان المنشور
Main Category :Chemistryالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :Chemistry | الفئة الرئيسية والفرعية
Vol :Van Nostrand,المجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :DDC No not availableرقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :The chemical analysis of foods and food products.عنوان المقال
Statement of responsibility :Statement of responsibility not availableبيان المسؤولية
Place of publication :New Yorkمكان النشر
Name of publisher :Van Nostrand,اسم الناشر
Date of publication :1951تاريخ النشر
Publication Extent :illus.نطاق النشر
Publication Dimensions :NAأبعاد النشر
Topical term :Not Availableالمصطلح الموضعي
Leader :00425nam 2200157zi 4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :NAالرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :NAتاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :5عناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :NAمصدر الفهرسة
DDC No :NAرقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)Jacobs, Morris Boris, d)1905-مدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :a)The chemical analysis of foods and food products.عنوان الوعاء
Publication data field :a)New York : b)Van Nostrand, c)1951حقل بيانات النشر
physical descripti :a)illus.حقل الوصف المادى
Topical term :a)Chemistry, Analytic.رؤوس الموضوعات
Language Code :Language is uncertainرمز اللغة
Additional input :Chemistry, Analytic. المدخل الإضافي
Author Name :Jacobs, Morris Boris, / 1905-اسم المؤلف
Other data :لا يوجد بيانات اضافيةبيانات أخرى
Research topic :Food / Analysis.موضوع البحث

 

Featured Article

Articles