Meat technology a practical textbook for student and butcher

Publication Title Name :Meat technology; a practical textbook for student and butcher.اسم عنوان المنشور
Publication year :Book 1951سنة النشر
Publication Address :Gerrard, Frank. [from old catalog]عنوان المنشور
Main Category :T التكنولوجياالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :T التكنولوجيا | Slaughtering and slaughter-houses. [from old catalog]الفئة الرئيسية والفرعية
Vol :This Information still not availableالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :DDC No not availableرقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :Meat technology;عنوان المقال
Statement of responsibility :Statement of responsibility not availableبيان المسؤولية
Place of publication :London,مكان النشر
Name of publisher :L. Hill,اسم الناشر
Date of publication :1951تاريخ النشر
Publication Extent :309 p.نطاق النشر
Publication Dimensions :22 cm.أبعاد النشر
Topical term :Not Availableالمصطلح الموضعي
Leader :00778nam a2200229u 4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :NAالرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :0تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :5عناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :NAمصدر الفهرسة
DDC No :NAرقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)Gerrard, Frank. [from old catalog]مدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :a)Meat technology; b)a practical textbook for student and butcher.عنوان الوعاء
Publication data field :a)London, b)L. Hill, c)1951حقل بيانات النشر
physical descripti :a)309 p. b)illus. c)22 cm.حقل الوصف المادى
Topical term :a)Slaughtering and slaughter-houses. [from old catalog]رؤوس الموضوعات
Language Code :Language is uncertainرمز اللغة
Additional input :Meat industry and trade / Great Britain. [from old catalog] المدخل الإضافي
Author Name :Gerrard, Frank. [from old catalog]اسم المؤلف
Other data :a practical textbook for student and butcher.بيانات أخرى
Research topic :Slaughtering and slaughter-houses. [from old catalog]موضوع البحث

 

Featured Article

Articles