Food technology processing and laboratory control

Publication Title Name :Food technology processing and laboratory control.اسم عنوان المنشور
Publication year :Book 1955 سنة النشر
Publication Address :Aylward, Francis,عنوان المنشور
Main Category :T التكنولوجياالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :T التكنولوجيا | 664 تقنيات الأطعمةالفئة الرئيسية والفرعية
Vol :Food industry and trade - Food adulteration and inspectionالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :DDC No not availableرقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :Food technology processing and laboratory control.عنوان المقال
Statement of responsibility :Statement of responsibility not availableبيان المسؤولية
Place of publication :London,مكان النشر
Name of publisher :Newnesاسم الناشر
Date of publication :[ 1955 ]تاريخ النشر
Publication Extent :303 p.نطاق النشر
Publication Dimensions :22 cm.أبعاد النشر
Topical term :Not Availableالمصطلح الموضعي
Leader :00853cam a22002771 4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :NAالرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :8تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :5عناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :NAمصدر الفهرسة
DDC No :a)664.072رقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)Aylward, Francis, e)ed.مدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :a)Food technology processing and laboratory control.عنوان الوعاء
Publication data field :a)London, b)Newnes c)[ 1955 ]حقل بيانات النشر
physical descripti :a)303 p. b)illus. c)22 cm.حقل الوصف المادى
Topical term :a)Food industry and trade.رؤوس الموضوعات
Language Code :Language is uncertainرمز اللغة
Additional input :Food adulteration and inspection. المدخل الإضافي
Author Name :Aylward, Francis, / ed.اسم المؤلف
Other data :لا يوجد بيانات اضافيةبيانات أخرى
Research topic :Food industry and trade.موضوع البحث

 

Featured Article

Articles