Biochemical studies in dairy technology biochemical studies on lactobacillus esterases and their utilization for the acceleration of cheese ripening

Publication Title Name :Biochemical studies in dairy technology biochemical studies on lactobacillus esterases and their utilization for the acceleration of cheese ripening \اسم عنوان المنشور
Publication year :Thesis 1958 سنة النشر
Publication Address :Awad, Somaia Hassan Fath Alla.عنوان المنشور
Main Category :الألبان ومنتجاتهاالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :637 الألبان ومنتجاتها | Cheeseالفئة الرئيسية والفرعية
Vol :This Information still not availableالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :DDC No not availableرقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :Biochemical studies in dairy technology :عنوان المقال
Statement of responsibility :Somaia Hassan Fath Alla Awad ; Advisor committee Samir A. Abou Donia, Morsi A. El-Soda.بيان المسؤولية
Place of publication :Alexandriaمكان النشر
Name of publisher :Somaia Hassan Fath Alla Awad,اسم الناشر
Date of publication :1958 .تاريخ النشر
Publication Extent :97 P. :نطاق النشر
Publication Dimensions :27 cm.أبعاد النشر
Topical term :Not Availableالمصطلح الموضعي
Leader :00000nta#a2200000uu#4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :10661078الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :20160331103230.0تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :100325s1958uuuu ak##frm####000#0#eng#cعناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :NAمصدر الفهرسة
DDC No :2)21 a)637.3رقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)Awad, Somaia Hassan Fath Alla.مدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :a)Biochemical studies in dairy technology : b)biochemical studies on lactobacillus esterases and their utilization for the acceleration of cheese ripening \ c)Somaia Hassan Fath Alla Awad ; Advisor committee Samir A. Abou Donia, Morsi A. El-Soda.عنوان الوعاء
Publication data field :a)Alexandria : b)Somaia Hassan Fath Alla Awad, b)Alexandria University.Faculty of Agriculture.Dairy Technology Department, c)1958 .حقل بيانات النشر
physical descripti :a)97 P. : b)ill. ; c)27 cm.حقل الوصف المادى
Topical term :a)Cheese - x)Microbiology.رؤوس الموضوعات
Language Code :a)eng b)araرمز اللغة
Additional input :Cheese industry. Cheese making. Cheese - / Microbiology.المدخل الإضافي
Author Name :Awad, Somaia Hassan Fath Alla.اسم المؤلف
Other data :biochemical studies on lactobacillus esterases and their utilization for the acceleration of cheese ripening \بيانات أخرى
Research topic :Cheese.موضوع البحث

 

Related Article

Articles