principles of fruit preservation jam making canning and drying

Publication Title Name :principles of fruit preservation jam making,canning and dryingاسم عنوان المنشور
Publication year :Book 1951 سنة النشر
Publication Address :morris, t.n.عنوان المنشور
Main Category :تقنيات الأطعمةالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :664 تقنيات الأطعمة | الفئة الرئيسية والفرعية
Vol :chapman & hall ltd,المجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :DDC No not availableرقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :principles of fruit preservation :عنوان المقال
Statement of responsibility :t.n.morris;e.howard trippبيان المسؤولية
Place of publication :londonمكان النشر
Name of publisher :chapman & hall ltd,اسم الناشر
Date of publication :1951.تاريخ النشر
Publication Extent :306 p. :نطاق النشر
Publication Dimensions :23 cm.أبعاد النشر
Topical term :Not Availableالمصطلح الموضعي
Leader :00000nam#a2200000ua#4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :10955948الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :20120327234411.0تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :100614s1951####enkd###frh####000#0#eng#cعناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :NAمصدر الفهرسة
DDC No :2)22 a)664.82رقم تصنيف ديوى
Personal Name :a)morris, t.n.مدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :a)principles of fruit preservation : b)jam making,canning and drying c)t.n.morris;e.howard trippعنوان الوعاء
Publication data field :a)london : b)chapman & hall ltd, c)1951.حقل بيانات النشر
physical descripti :a)306 p. : b)ill. ; c)23 cm.حقل الوصف المادى
Topical term :غير متوفررؤوس الموضوعات
Language Code :Language is uncertainرمز اللغة
Additional input :غير متوفرالمدخل الإضافي
Author Name :morris, t.n.اسم المؤلف
Other data :jam making,canning and dryingبيانات أخرى
Research topic :لا يوجد بيانات اضافيةموضوع البحث

 

Articles