Principles of food freezing

Publication Title Name :Principles of food freezing اسم عنوان المنشور
Publication year :Book c 1948سنة النشر
Publication Address :Gortner, Willis Alway,عنوان المنشور
Main Category :تقنيات الأطعمةالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :664 تقنيات الأطعمة | Frozen foodsالفئة الرئيسية والفرعية
Vol :This Information still not availableالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :DDC No not availableرقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :Principles of food freezing /عنوان المقال
Statement of responsibility :by Willis T. Gortner, Frederick S. Erdman, Nancy K, Masterman. Ed. by L. A. Maynard.بيان المسؤولية
Place of publication :New Yorkمكان النشر
Name of publisher :J. wiley,اسم الناشر
Date of publication :[c 1948 ].تاريخ النشر
Publication Extent :xiii, 281 p. :نطاق النشر
Publication Dimensions :22 cm.أبعاد النشر
Topical term :Not Availableالمصطلح الموضعي
Leader :00972cam a22002771 4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :10823865الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :20120530085852.0تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :NAعناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :NAمصدر الفهرسة
DDC No :NAرقم تصنيف ديوى
Personal Name :لا يوجد معلومات كافية عن اسم الشخص والمؤسسة المسؤولة عن هذا المحتوىمدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :a)Principles of food freezing / c)by Willis T. Gortner, Frederick S. Erdman, Nancy K, Masterman. Ed. by L. A. Maynard.عنوان الوعاء
Publication data field :a)New York : b)J. wiley, c)[c 1948 ].حقل بيانات النشر
physical descripti :a)xiii, 281 p. : b)illus., maps. ; c)22 cm.حقل الوصف المادى
Topical term :a)Frozen foods.رؤوس الموضوعات
Language Code :Language is uncertainرمز اللغة
Additional input : a)Includes bibliographical references.المدخل الإضافي
Author Name :Gortner, Willis Alway, / 1913-اسم المؤلف
Other data :لا يوجد بيانات اضافيةبيانات أخرى
Research topic :Frozen foods.موضوع البحث

 

Articles