Principles of food freezing

Publication Title Name :Principles of food freezing,اسم عنوان المنشور
Publication year :Book c 1948 سنة النشر
Publication Address :Gortner, Willis Alway,عنوان المنشور
Main Category :T التكنولوجياالفئة الرئيسية
Main & Sub Category :T التكنولوجيا | 664 تقنيات الأطعمةالفئة الرئيسية والفرعية
Vol :Frozen foodsالمجلد
Dewey Decimal Classification (DDC)No :DDC No not availableرقم تصنيف ديوي العشري
Article Title :Principles of food freezing,عنوان المقال
Statement of responsibility :by Willis T. Gortner, Frederick S. Erdman [and] Nancy K, Masterman. Ed. by L. A. Maynard.بيان المسؤولية
Place of publication :New York,مكان النشر
Name of publisher :J. wileyاسم الناشر
Date of publication :[c 1948 ]تاريخ النشر
Publication Extent :xiii, 281 p.نطاق النشر
Publication Dimensions :22 cm.أبعاد النشر
Topical term :Not Availableالمصطلح الموضعي
Leader :00972cam a22002771 4500رقم التصنيف
ISBN :الترقيم الدولى الموحد
Original BibID :6478085الرقم الببليوجرافي
Date and time of last modification :20030610105922.0تاريخ و وقت آخر تعديل
General informatio :NAعناصر البيانات ثابت
Cataloging Source :NAمصدر الفهرسة
DDC No :NAرقم تصنيف ديوى
Personal Name :لا يوجد معلومات كافية عن اسم الشخص والمؤسسة المسؤولة عن هذا المحتوىمدخل رئيسي لاسم شخص
The physical location of publication :a)Principles of food freezing, c)by Willis T. Gortner, Frederick S. Erdman [and] Nancy K, Masterman. Ed. by L. A. Maynard.عنوان الوعاء
Publication data field :a)New York, b)J. wiley c)[c 1948 ]حقل بيانات النشر
physical descripti :a)xiii, 281 p. b)illus., maps. c)22 cm.حقل الوصف المادى
Topical term :a)Frozen foods.رؤوس الموضوعات
Language Code :Language is uncertainرمز اللغة
Additional input : a)Bibliographical footnotes.المدخل الإضافي
Author Name :Gortner, Willis Alway, / 1913-اسم المؤلف
Other data :لا يوجد بيانات اضافيةبيانات أخرى
Research topic :Frozen foods.موضوع البحث

 

Articles